Post by cudalpatemptemp on Feb 9, 2022 19:21:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά περισσότερους κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Lords Mobile: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Είναι εκπληκτικό παιχνίδι αξίζει να το παίξετε.
Παρακαλώ φτιάξτε το για windows 10 phone....
Τέλεια
υπαρχει προβλημα με το adventure log εχει κολλησει και σε μενα και σε αλλους 2 που ξερω σε μενα βαζει μονο 1 αποστολη στον αλλον ενω επρεπε να εχει 8(οπως και εγω) βγαζει 4
Μην παίζετε αν δεν πληρώνετε. Μόνο αυτό
κλιπ
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό που πραγματικά με διδάσκει πολλά. τώρα μπορώ να γίνω επαγγελματίας σε αυτό το παιχνίδι. αλλά δεν ξέρω πώς να φτάσω εκεί που φτιάχνεις στρατούς όπως τους ανιχνεύεις με το δάχτυλό σου. ιδκ πώς να φτάσω σε αυτό. αλλά γενικά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι.
Στην αρχή είναι τέλεια άλλα μετά χαλάει εντελώς!! Έσχωωως!!Σου λέει για να χτίσεις αυτό ή να κάνεις upgrade, πρέπει πρώτα να χτίσεις πολλά άλλα και να τα κάνεις level 10!!😶😖
Πάρα πολύ ωραίο
Lords Mobile: Tower Defense Strategiya bds
ηλίθιο παιχνίδι δεν πρέπει να έχεις πραγματική ζωή και απλά να είσαι όλη την ώρα στο τηλέφωνό σου όπως όλοι οι loosers που παίζουν αυτό το παιχνίδι
Χάλια
θέλει πολύ χρόνο . πολλά χρήματα για να γίνεις καλύτερος και κολλάει απίστευτα τον τελευταίο καιρό . τόσο όσο να σου σπάει τα νεύρα !! και η υποστήριξη του παιχνιδιού ..... απλώς σε δουλεύουν !!
Pay to win σε σημείο που γίνεται pay to play. Από ένα σημείο και μετά αν δεν πληρώνεις όσοι πληρώνουν απλά σε φάρμαρα. Καλυτερατε παιξετε κατι που δεν χρειαζεται skill αντι για πορτοφολι.
Καλό θα ήταν οι φωτογραφίες στην περιγραφή να μην δείχνουν ψεύτικα πράγματα , αλλά εικόνες που μόνο έχουν το παιχνίδι. Κατά τα άλλα καλό
Το πολεμικό του παιχνίδι για παίκτες ptp και το παιχνίδι φάρμας για παίκτες ftp, βασίζεται το παιχνίδι στο παιχνίδι με χρηματική αξία και το παιχνίδι τιμωρεί τους παίκτες που δεν μένουν σε εγρήγορση και στο διαδίκτυο καθημερινά.
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι ρόλων. Αν σας αρέσει η δράση και η διασκέδαση και η φοβερότητα, το Lords Mobile είναι το παιχνίδι για εσάς.
Μέτρια
Η δυνατότητα αυτόματης χρήσης είναι καλή, αλλά μπορεί να βελτιωθεί. Οι ήρωές μας θα πρέπει να επιτίθενται με ειδικές δεξιότητες σε ασθενέστερους αντιπάλους πρώτα σε αυτόματη χρήση. Αυτή τη στιγμή συμβαίνει στα τυφλά.
Κωνσταντίνα
Lords Mobile: Tower Defense Παιχνίδια στρατηγικής isjr
απαισιο. Ο,τι δειχνει οταν το κατεβαζεις δεν υπαρχει καν
🖕🖕
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν είναι φιλικό προς το f2p, εάν είναι πιο εύκολο να αναπτυχθεί το f2p, θα υπήρχε καλός ανταγωνισμός, ευχαριστώ
Lords Mobile: Tower Defense Strategia npg
Οχι καλο μια βλακια στο Google play
Θα πληρώσετε 5 δολάρια για έναν ήρωα και μετά θα χρειαστεί να πληρώσετε 20, 50 και 100 δολάρια για να τον αναβαθμίσετε...
Ελπίζω να έχετε μια επιλογή να χρησιμοποιήσετε ενέργεια. Θέλω απλώς να χτυπήσω 2 φορές ή 3 φορές ή 4 φορές το τέρας, ώστε να μην περιμένω τους ήρωές μου να επιστρέψουν στο κάστρο μου και να ξαναχτυπήσω. Έχετε επίσης μια ασπίδα 2 ημερών παρακαλώ.
Δεν μου αρέσει πολύ το κατέβασα για να το δοκιμάσω. επιλέγω 1000 clash of clans
Το κόστος είναι πάρα πολύ! Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά θα ήταν πιο δίκαιο αν το κόστος ήταν το ίδιο παγκοσμίως. Το κόστος είναι πολύ ακριβό στις ΗΠΑ!
Εξαιρετικός τρόπος να περνάτε χρόνο καταστρέφοντας τα bots 😄 Ευχαριστούμε για τη διασκέδαση! Οι Codes δέχτηκαν εξαιρετική συνεργασία με το twitch prime.
Οι προγραμματιστές παιχνιδιών δεν ενδιαφέρονται για τους παίκτες. Πολλοί παίκτες που είχαν τόνους χρημάτων στον λογαριασμό τους έχασαν τα πάντα λόγω προβλημάτων με το δίκτυο παιχνιδιών και αρνούνται να βοηθήσουν στην επαναφορά των λογαριασμών. Απόλυτα τρελό και διορθώνεται εύκολα με μερικά κλικ ενός κουμπιού. IGG ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ!!!
Είναι ένα καλό παιχνίδι αν έχετε άφθονο ελεύθερο χρόνο για χάσιμο. Είναι επίσης καθαρό τρίψιμο. Αν σας λείπει κάποιο από αυτά, να είστε έτοιμοι να καείτε, επανειλημμένα, ατελείωτα. Ακολουθεί τον ίδιο μηχανισμό που κάνουν τα περισσότερα παρόμοια παιχνίδια. Όμως παρ' όλα αυτά, ο κύριος λόγος που σταμάτησα να παίζω είναι ότι ολόκληρη η οθόνη μου καλύπτεται από "προσφορές" και δεν μπορώ να αγγίξω τίποτα τώρα χωρίς να ανοίξω κατά λάθος. Επίσης, συνεχίζουν να εμφανίζονται μόνοι τους. Ανεβάζεις επίπεδο τον χαρακτήρα σου, προσθέτεις, ανεβάζεις το κάστρο, προσθέτεις, ανεβάζεις επίπεδο ήρωες, προσθέτεις, τελειώνεις μια κατασκευή, προσθέτεις. Λοιπόν, προστέθηκαν, στα νεύρα μου.
Βλακεια
εντάξει χάλια
Helix Stack Jump Gelegenheitsspiele psc
πολυ ωραιο
Οταν γαμιεται ενα παιχνιδι στις διαφημισεις τουε γαμαει και ολο το παιχνιδι
Μέχρι στιγμής διασκεδαστικό...θα ήθελα να προσθέσω όταν κάνετε ένα πιο σκοτεινό ράλι το πλαίσιο που εμφανίζεται για να δείτε τον αγώνα πρέπει να εμφανίζεται αλλού εκτός από την κάλυψη συνομιλίας...ενοχλητικό
Αυτό είναι υπέροχο! Είμαι παιδί αλλά και καλός στα αγγλικά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ που είναι κάπως διασκεδαστικό να παίζεις!
Καλό αλά κολάι πόλι
PUR η γκιλντ μας,ελατε μαζι μας,να περασουμε καλα,χωρις καβγαδες και πιεση,εξ αλλου προκειται για παιχνιδι.Έχουμε τη πραγματικη ζωη να μας πιέζει.Δε χρειαζεται κι εδω.
Αυτό το παιχνίδι είναι το πιο μαλακωμένο που έχω δει
Είναι καλό και αρκετά εύκολο στην αρχή. Στη συνέχεια, αν θέλετε να γίνετε πολύ δυνατοί, πρέπει να περιμένετε λίγο, αλλά αν συμμετάσχετε σε μια καλή και φιλική ομάδα σαν τη δική μου, μπορείτε να μιλήσετε στους συντρόφους σας και να διασκεδάσετε. Και το καλύτερο είναι ότι πάντα θα βρίσκεις κάτι νέο.