Post by cudalpatemptemp on Feb 9, 2022 19:03:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt punktus ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Johnny Trigger: Action Shooter Aksyon pwl
Šī spēle kaut kā atkārtojas, tā ir jautra, taču pēc kāda laika jūs, visticamāk, par to aizmirsīsit. Man tomēr patīk😁🎉
Hecot
Šī spēle ir tik jautra, bet sliktā lieta ir tā, ka tajā ir pārāk daudz reklāmu, vismaz izstrādātājam jāsamazina reklāmu noņemšanas cena, tā ir pārāk dārga šai spēlei
Diezgan jautri. Viegli iemācīties. Varētu būt lielisks laika slepkava, izņemot pastāvīgo reklāmu bombardēšanu, kuras esat spiests skatīties. Es to spēlēju apmēram trīsdesmit minūtes un izbaudīju faktisko spēli, taču es to izdzēsu pēc tam, kad saslimu ar nepārtrauktajām reklāmām, kas sajauca spēles gaitu. Varu tikai teikt, ka žēl, ka spēles veidotāji kļuva tik alkatīgi, ka beidza iešaut sev kājā. Žēl gan.
Daudz reklāmu... tonnas reklāmu un tonnas reklāmu. Man patika spēle, un es cerēju iegādāties lietotni, lai atbrīvotos no reklāmām, taču tā ir arī vienmuļa un atkārtojas. 3-4 sliktie puiši pirms kontrolpunkta un 2-3 pēc. Pat bosu cīņas nav interesantas. Šai spēlei ir milzīgs potenciāls kļūt par superhitu. Novēlu veidotājiem spēli pārrakstīt un pārskatīt. Grafika ir forša.
Tā ir diezgan jautra spēle, tā lika man justies forši spēlējot, un ir lieliski spēlēt, klausoties uzmundrinātu mūziku. Bet dažreiz, kad es vēlos kaut ko nopirkt (vai skatīties un kaut ko reklamēt), tas nedarbojas; un es palaidu garām apreibinātu ādu/ieroci. Arī tas būtībā ir tie paši līmeņi atkal un atkal. Tomēr kopumā es domāju, ka tā ir diezgan pieklājīga spēle, un jums tā ir jāizmēģina vismaz vienu reizi.
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Slagalice itx
PATĪK, TĀ IR VISLABĀKĀ SPĒLE
Līdz šim tā ir patiešām laba spēle, un tā ir patiešām jautra. To ir viegli kontrolēt, un boss cīņas ir jautras, un spēle ir patiešām aizraujoša. Man ir tikai viena problēma ar spēli. Ikreiz, kad tas mēģina man noslēgt darījumu vai skatīties video par naudu un jauniem uzvalkiem.Tas neļaus man to darīt. Es nospiedu pogu, apstipriniet darījumu, bet joprojām to neizdosies. Izņemot to, tā ir laba spēle.
Tik tālu, labi!
Es pavadu daudz laika kopā ar viņiem un skatos, vai varu iztikt ar to pašu, es varu nopelnīt daudz naudas, un man ir daži jautājumi par ģimeni. Priecīgus Ziemassvētkus, ļoti jauku dienu pastaigai un plaukstoši Ņujorkas laiki un plaukstoša Ņūpilsēta atrasties vienā istabā, kā arī otrā, un es arī tev, mīļā, un man iet labi ar tavu ģimeni, jūs darāt labu darbu ar jauno gadu, izturas tāpat kā ļoti labs darbs tajā pašā laikā es nezinu, ko darīt ar th
Viegla spele!
Dotu šai spēlei vairāk zvaigžņu, ja ne par to, cik smaga šī spēle ir ar reklāmām. Pat pēc (kļūdaini) iegādes "bez reklāmas opcijas" (kas ir b.s.) visam ir reklāma. Progresējot jūs nopelnāt naudu, boss cīņu beigās jūs saņemat vairāk naudas, bet saņemot to joprojām tiek rādīta reklāma. Tātad, par ko es samaksāju? Es domāju, ka šī spēle ir pilna ar reklāmām katrā līmenī. Ļoti neapmierinoša. Samaziniet sludinājumus, es to novērtētu augstāk, pretējā gadījumā atmaksājiet manu naudu, nevis to, par ko es samaksāju.
Lai gan grafika un spēle ir gluda, reklāmas klātbūtne šajā spēlē ir gandrīz necieņa. Es spēlēju spēli apmēram 2 minūtes, un man jau bija 7 reklāmas. Dažas no tām ilgst 5 vai 10 sekundes. Smieklīgā daļa bija reize, kad es izlaidu atlīdzības pieprasīšanu, jo tā gribēja, lai es par to noskatītos reklāmu, taču spēle lika man skatīties reklāmu jebkurā gadījumā starp līmeņiem. Lejupielādējiet to tikai tad, ja jums patīk skatīties Google reklāmas vai kamēr nav atjaunināts izstrādātājs.
Lieliska spēle un mūzika
Forši
Lieliska spēle, jauka grafika un ļoti izklaidējoša
Šī nav spēle, šī ir reklāmu platforma. Pārāk viegli iegūt aprīkojumu no nejaušiem kritieniem, vienkārši noskatieties reklāmu. Vai esat strādājis pie jauna apģērba? Apsveicam! Noskatieties reklāmu, lai to atbloķētu. Tikko nomira? Skatieties reklāmu, lai to izlaistu vai atsāktu no kontrolpunkta... ak, pagaidiet, jums arī ir jānoskatās reklāma. Ja nopietni, kāpēc puse spēles skatās reklāmas???
Ļoti jautra, ātra sānu šāvēja spēle.
Šī spēle ir patiešām jautra un nav sarežģīta. Tas ir lieliski piemērots laika pavadīšanai, taču reklāmas ir ārprātīgas. Tonnas un tonnas sludinājumu. Tas ir puse no iemesla, kāpēc es tai piešķīru 3 zvaigznes. Otrs iemesls ir tas, ka ikdienas misijas ir smieklīgas. Tur vienmēr tiek iemests kāds, kuru jūs nekad nesaņemsit, ja vien jums nebūs stundu, ko izniekot.
Tā ir lieliska spēle līdz 120. līmenim. Šajā līmenī boss jūs nošaus, pirms jums būs iespēja viņu nošaut. Ja izstrādātājs to izlasa, lūdzu, izlabojiet
Šī spēle mani izkrāpa no bezreklāmas iegādes, jo tā liek man skatīties reklāmas un neļauj man atmaksāt par pirkumu.
Forša spēle
Šī spēle patiešām nav jūsu laika vērta. Tas var izskatīties lieliski, bet pēc stundas jums kļūs garlaicīgi. Pirmkārt, spēle ir laimīga. Jūs nevarat to izbaudīt, jo tiek rādītas reklāmas ik pēc 45 spēles sekundēm. Otrkārt, līmeņi vienkārši atkārtojas. Jūs atrodaties citos līmeņos, taču patiesībā nekas nav jauns un izaicinošs. Jūs nogalināt vienus un tos pašus varoņus vienā izkārtojumā, tikai dažādos līmeņos. Nelejupielādējiet! Treškārt, ar tik daudzām reklāmām ik pēc 45 sekundēm, papildinājumi satriec spēli, un jums ir jāatsakās.
Ļoti laba
Ragdoll fizika ir tas, kam es esmu šeit, bet pievienot problēmas? IZMANTOT LIDMAŠĪNAS REŽĪMU
Piecas spēles sekundes, tad reklāma. Bet tad jūs saņemat vēl piecas atskaņošanas sekundes un pēc tam reklāmu. Un šī ir vēl viena laika alga. Netraucē cilvēkus.
2496. līmenis ir pārspēts un nepārspējams. Jūs nevarat nošaut pirmais, tāpēc priekšnieks vienmēr jūs nogalina. Es neesmu pārliecināts, vai testētāji nekad nav tikuši tik tālu, bet es esmu šeit. Spēlēja šo spēli katru dienu vismaz, bet neprogresēja, kamēr nav labots. Viss pārējais spēlē ir jautrs un viegli spēlējams. Tieši tā, kā man patīk manas spēles. Ieroču efekti ir tas, ko jūs spēlējat.
Johnny Trigger: Action Shooter Akció tgb
Jautra vienkārša spēle, viss ir atkarīgs no jūsu laika. Esmu izturējis pirmo bosa cīņu tikai ar pistoli. Gaidu kb savu pirmo ieroča jauninājumu tagad, progresa josla tam būtu jauki. Izņemot to, lieliska spēle, kas ir lieliski piemērota spēlēšanai, kad jums ir dažas brīvas minūtes.
Tas ir labi, bet reklāmas ir vienkārši smieklīgas, ir pārāk daudz reklāmu visiem, kam man neizdodas, vienmēr ir reklāma.
Tas ir tik forši, ka nevaru sagaidīt, kad varēšu parādīt saviem klasesbiedriem skolā
Ir īpašs iemesls, kāpēc es tai piešķīru 1 zvaigznīti, un tas ir tāpēc, ka spēle ir kļūdaina. Es nesen atsāku spēlēt spēli un tiešām biju pārsteigts, ka tur bija visi mani iepriekšējie dati, kad to atkārtoti lejupielādēju. Tomēr, kopš es sāku to atskaņot, tas bieži avarē. Tur avārijas kļuva kaitinošas, it īpaši, ja es atrados kioskā un centos saņemt atlīdzību, jo es zaudētu iespēju saņemt šīs balvas. Es mēģināju to novērst, atkārtoti instalējot lietotni, taču viss, ko es darīju, pazuda.