Post by exveraminre on Feb 6, 2022 23:44:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Club ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Club IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tokeny generatora kodów ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Club 2022 version ▞▞▞
Ściągnij Gacha Club Edition APK 2022 · Welcome to the Gacha Club · The Studio Mode · Battle of Gacha and Gacha · Play Mini Games · Notes: · How to Download Gacha Club
Na początku dobrze ale potem włączył się jakiś błąd i dawno temu zapomniałem i straciłem moje postaci :/
Umm mam problem, bardzo lubię gachę i grałem na niej na moich urządzeniach. Ale z jakiegoś powodu, kiedy gram na nim na swoim telefonie, nigdy się nie zapisuje? Na przykład zrobiłbym oc, a potem wyszedłem i wróciłem, a potem by go nie było. Dla mnie to naprawdę denerwujące i nie wiem co robić. (Usunąłem go i ponownie załadowałem i jestem na andriodzie)
Fajna apka, ale są tam kody morsa np. nigdy nie wierz Eine czy tam jak do tam. Ale apka super fajne jest to, że jest Poppe możesz wybrać te same ubrania z postaci polecam
To naprawdę dobry mecz, ale cały upał jest tak zły i jest coraz gorzej. ale w przypadku innych pytań to naprawdę dobra gra, ponieważ możesz tworzyć różne typy postaci. Chciałbym mieć więcej teł i akcesoriów.
Jest w porządku, ale nienawidzę tego, że nie mam już normalnego ekranu, jest on mniejszy i naprawdę nie mogę już nic zrobić. Gdybym mógł, wysłałbym tutaj zrzut ekranu, ale niestety nie mogę. Bardzo bym chciał, gdybyś naprawił ten problem
To dobra gra, ale na drugim telefonie mnie wyrzucało luni nigdy ich nie słucha i nigdy nic z tym nie robi, ale poza tym gra jest fajna i fajna, ale co miesiąc mnie wyrzuci.
Proszę żeby ta gra nie działała na mój tablet bo mi działa
Świetna gra Uwielbiam wybór przedmiotów, które wszystkie zwierzaki uwielbiają teraz dostosowywać i ogólnie uwielbiam to świetna gra i polecam ją, ale żałuję, że nie ma przycisku, w którym moglibyśmy zapisać, ponieważ zamknę gra i wróć później, a moje postacie odeszły Ale poza tym pięć gwiazdek ☆☆☆☆☆
Dużo trudniej jest kontrolować i projektować postacie. Jeśli masz naprawdę krótkie spodenki i spódniczkę i robisz określoną pozę, to pokazuje szorty. jest wiele problemów, ale to naprawdę kawaii i nie podoba mi się, jak można dostosować dowolną twarz. Co jeśli naprawdę nawalisz? och również przycisk "reset" obok elementów sterujących nie działa. To naprawdę nie jest takie wspaniałe, ale jest w porządku. Nadal tylko polecam gacha life :/
Cofam to. Za każdym razem mój klub Gacha uruchamia się ponownie i moja postać znika. Jest to najprawdopodobniej spowodowane idiotycznymi użytkownikami IOS, którzy po prostu nie mogli czekać. Nie gram w tę grę, dopóki nie zostanie naprawiona. 😐.
Ciągle jestem wyrzucony z mojego wieku, a kiedy wszedłem do tego i wybrałem 50, nie było źle, potem pojawiły się gracze, a następnie kopnął mnie w telefonie i jest opóźniony, więc zrób to na telefonach takich jak my.
Kocham tą grę! W pewnym sensie denerwują mnie niektóre dostosowania, ponieważ obniżam je lub zwiększam, ale nie są w stanie zajść wystarczająco daleko. Poza tym to świetna gra. Dostałbym. Ale tylko przypomnienie, jeśli grałeś tylko w życie w gacha, może być trudno przyzwyczaić się do klubu gacha.
Jest to bardzo fajna gra może robić tam naprawdę różne rzeczy np. Bić takie małe potworki, bardzo różne postacie, wygrywać nową postać na bitwę po przez diamenty, które można uzyskać po uzyskaniu reklamy raz dziennie oraz fajne jest to, że jest dużo tak dużo robienia postaci
Ta gra jest fajna, ale czasami, kiedy tworzę nową postać i wychodzę z aplikacji, po prostu to wszystko kończy. Zdarzyło mi się to już wiele razy, na początku byłem tak zły, ale teraz zaczęło mi to działać na nerwy
Mi tam pasuje, ale brakuje mi niekturych rzeczy z gacha life, można dodać, że należy też dodać, mówię tu o np. Tych bluzch dłuższych bluzkach, a i troche przesadazacie z tymi kolorami bo bez jaj, czy jak ubiorę jasno-żółtą do odrazu jestem pół naga? I troche słabo, że usuneliście zmiana koloru cienia na twarz bo była spoko. Mam nadzieję, że troche zluzujecie z tymi kolorami i dodacie nowe rzeczy! Czekam na aktualne niecierpliwie! :>
Bardzo fajna aplikacja lecz po czasie krótkie kody przyestają działa ://
Klub Gacha jest fajny ale dziś gdy otwarłam Klub Gacha i kliknęłam ekran, pokazał mi się ludek mówiący "Bug" czyli zrozumiałam, że to mówię o błędzie. Proszę naprawcie do!
Gacha Club કેઝ્યુઅલ ohrr
Super gra tylko casami sie gubie ale takto lepsze niż gacha life 😁😊😃 a i oczy wiście nie da sie polskiego Speak😡
Uwielbiam tę grę i super zabawę! Ale NIE zapisuję niczego dla mnie, proszę, napraw tę usterkę i pobierz ją ponownie (nie próbuję nienawidzić, bo kocham życie gacha) proszę naprawić ten problem
Kocham! Gra jest gach super lubie bardzo tak samo życie tylko szkoda, że tam nic nowego już nie dodaja
Super ale chciałbym móc być brąd przez który lepszy jest lepszym życiem.... Za mało obiektów! Czyli uzupełnienia np.laptop i różnych innych rzeczy bo ich za mało! Brakuje mi ich do odcinków.. Więc proszę państwa niech państwo to zmienią
Zmarnowałem swój czas. spędziłem godzinę próbując oczyścić miejsce na NIC! nie mogę nawet grać w tę grę! wchodzę w mój wiek (14) i zostaje wyrzucony! i dzieje się to za każdym razem, gdy zmieniam miejsce na postać z dziewczyny dj! NAPRAW TEN LUNIME!!! Dwukrotnie ponownie uruchomiłem tablet, usunąłem WSZYSTKO i zainstalowałem go ponownie trzy razy, i nadal nie działa. chciałbym móc ocenić zero gwiazdek
Gra fajna działa bez netu. Uwielbiam wszystkie gry w których mozna ubierac postac i ta tez uwielbiam 🥵. Gra sama w sobie nie jest ciekawa nie licząc ubierania postaci, jesli nie zapissz gaha na yt to nie ma zbytnio nic ciekawego. 😒 Ale... Duzy wybor ubranek i ciekawe opcje. Dziala bez netu tak jak wspomniałem takze podczas podrozy polecam.
Uwielbiam tę grę, jest świetna, możesz tworzyć różne postacie, jest dużo ubrań i wiele innych rzeczy, ale czy możesz dodać kartonowe pudełko na głowę z kilkoma różnymi wyrazami twarzy?
Gra spoko ale jak wpisuję kody postaci do minuty muszę czekać na postać mi się załadowaną przez możność wprowadzenia do nowej pary?
Gacha Club કેઝ્યુઅલ ohrr
Super gra.❤️. jest dużo nowych żeczy na przykład jest więcej póz i ubrań🥰 spodni butw.🥕 i w dodatku spisuje się znakami głowy że tak powiem👍 oraz jest więcej fryzur są nawet nawet pety ma 5 gwiazdek ⭐🌟⭐🌟⭐
Talking Tom Grand public gazf
Ciągle tęsknię za moim wyjściem z gry, przepraszam 😔 ale nie sądzę, że naprawdę chcę grać w tę grę, przepraszam Ale to dobra gra. hej, czy wszystko w porządku, jeśli naprawisz problem z wylogowaniem, ciągle myślę o grze i Chciałem w to zagrać, więc proszę, czy możesz naprawić wylogowanie...
Pobierz Gacha Club Edition Download APK 2022 1.1.0 na ...
Okropne jak wychodzę nic mi się nie zapisuje
Dzień Dobry, jestem tutaj w komenterii do opinii. Szczerze aplikacja bardzo fajna, ma zalety ale to przez tych ludzi co robią wiecie co. Fajnie, były że te ubrania nie, nie było co takie, brak hoho.
Het Is stom en moelijk Gacha Życie jest lepsze!