(Android/iOS) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight cheats glitch gold
Feb 6, 2022 23:17:46 GMT
Post by exveraminre on Feb 6, 2022 23:17:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Am jucat jocul înainte, a fost foarte bun, dar cred că au fost niște reclame care trebuie schimbate
atat de distractiv pentru ca te poti lupta cu cati sefi vrei, dar daca ajungi la acel nivel
PVP este rupt. De ce pot alți jucători să mă lovească continuu într-un singur loc până când sunt mort, dar ori de câte ori îi lovesc ei zboară înapoi? Joc spart.
Flight Pilot Simulator 3D ایفای نقش nfr
Jocul este bun, stickman-urile sunt bune, dar voi, băieți, nu aveți prea multe hărți și skin-uri, iar când vă luptați cu cineva și când faceți clic pe scut uneori, nu funcționează, m-aș bucura dacă ați avea toate andreod-urile precum andreod 15 și altele, voi băieți nu aveți toate evoluțiile personajelor și mai multe skinuri care așteaptă să fie selectate.
Jocul are un anunț după fiecare luptă, este enervant de ce nu putem avea doar jocuri fără reclame
Ar trebui să jucați acest lucru offline, deoarece reclamele vă vor strica bucuria după fiecare luptă. Dar este un joc grozav. Doar jucați-l offline.
L-am primit pe Ruto a șasea cale de la un șef și jocul pur și simplu nu mi l-a oferit, așa că atunci când merg la personaje, el nu este acolo. Remediați acest lucru cât mai curând posibil, vă rog. Dacă o faci, îmi voi repara recenzia la un nivel superior. V-am trimis un e-mail despre asta.
Nu-mi place acest joc 👎pentru că în funcție de nume sau ortografiat, iar fundalul nu este același în DBZ, vă rugăm dezvoltatorul să actualizeze fundalul și numele personajelor și Naruto este în joc, vă rugăm să eliminați toate personajele Naruto din joc, așa că numai personajele DBZ și vreau numai scenele din joc, la fel ca din alte jocuri și personaje sunt acum stickman
Doar că muncim din greu, am avut toate personajele din joc, dar vegeta a deblocat un alt tip de formă cu părul mov nu ultra insenct
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight פעולה bgkd
Îmi place acest joc, cu excepția faptului că toate numele personajelor sunt schimbate și nu prea înțeleg, și cum, după 5 reclame, se oprește🤯😥. Și după fiecare luptă apare o reclamă. Nu poate fi o adăugare după 3 bătălii. Daca poti te rog sa repari
Îmi place absolut acest joc. mecanica este puțin dezactivată uneori, dar dacă ești un fan al seriei DBZ, aș recomanda cu o mie de procente acest joc 💯. I-aș da 5 stele, dar încercând să fiu corect.
La multe reclame și continuă să mă dai din joc în mijlocul bătăliei, când a început primul joc, l-am ales pe Vegeta ca personaj cu care voiam să mă joc și mi-au dat Naruto
Salut baieti, totul merge si el. Toți sunteți minunați, vreau doar să spun că „mi s-a pus pielea de găină oricând joc, e ca și cum aș controla eroul meu favorit Gomu. Dar un singur lucru care îmi lipsește este noile forme de gomu precum omni saiyan vegito mui și broly ultimate gihan limite breaker și o mulțime de eroi vă rog să le faceți și să-l încărcați pe acest joc, vă rog, băieți, îl aștept
Jocul este foarte bun. Aș dori să pot juca jocul în personaje pokemon cu puterea lor și personajele în evoluție.
Brother..... Acest joc este bun, dar ai din joc sunt imbatabile și este un astfel de joc câștigat cu plata 2 care nu are prea mult din distracția pe care o știi 🙄
Nu-l poți debloca pe Goku Ultra doar vegeta, dar uneori nu-l oferă. Evaluarea mea se bazează pe personajele pe care le-am avut
Îmi place jocul și controalele, dar sunt prea multe reclame.
Acest joc este uimitor și îmi place faptul că există personaje din multe anime-uri (în special Naruto ), dar motivul pentru care evaluez acest lucru cu 4 stele este că durează prea mult să se încarce când descarci pentru prima dată jocul. Și, de asemenea, atunci când inamicul face un atac de 3 niveluri, nu îl puteți bloca între ele, dar inamicul dumneavoastră poate.. sunt doar lent și leneș sau este o eroare? Cred că sunt lent, dar vă rog să verificați. Dacă cele două sunt remediate, există 5 stele de la mine
Este un joc frumos, dar chiar ar trebui să facă scutul să funcționeze mai bine împotriva oricărei explozii de putere
Acest joc este bun și toate, dar când sunt în mijlocul unei lupte, închide jocul și asta este foarte unge 🤬
Acest joc este distractiv aici, de ce i-am acordat trei stele, deoarece astăzi, când m-a făcut să văd un anunț, nu mi-a păsat, dar anunțul a început să iasă, am văzut un alt joc al meu făcând asta, așa că cred că există o eroare. Ok, când tocmai mă înscriu în joc și eram în modul poveste, mă luptam, dar m-a dat afară din joc
Mult prea ușor și prea multe reclame pentru a te distra
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ایکشن ghzv
Se pare că ar fi un joc grozav, dar are nevoie disperată de un multiplayer. L-aș juca dacă ar avea un multiplayer cu care aș putea juca cu prietenii mei, dar nu este cazul. Deci nu ma joc ;-;
Îmi place acest joc, dar problema aici este că numele eroilor nu este scris corect și, de fiecare dată când vreau să vizionez un videoclip pentru a obține un nou erou, ei spun întotdeauna că nu sunt anunțuri, dar când încerc să văd un anunț pentru monede sau diamante gratuite, un anunț este întotdeauna gata. Deci nu stiu daca este o problema sau nu. Dar dacă este, vă rugăm să reparați-l și apoi voi acorda jocului/aplicației 5 stele complete pe care le merită. Pentru că, deși este încă un joc cool Dragon Ball.
Ieste foarte tare
Ei bine... este un joc decent. Dar unele lucruri nu am deloc sens în joc. Transformarea ex-inutilă a personajelor naruto. Există niște personaje Naruto a căror transformare nu are deloc sens. Tot ce fac ei este să schimbe cârpele și atât! De asemenea, nivelurile de putere ale personajelor nu au deloc sens. Odată l-am învins pe Goku ultra instinct cu kakashi . În plus, acest joc este destul de ușor și devine cam plictisitor după câteva runde
2 stele- Susțin acest joc și acest joc este atât de distractiv câteodată și uneori mă poate face să mă stresez pentru că toți șefii, acest joc are nevoie de un echilibru, 1-Pentru că nu îmi salvează progresul, am cumpărat toate personajele, : < Cred că salvează cu Google Play Games
E foarte tare
Cred că există un han pentru jocuri, toate adăugările tale. Și toate celelalte adaugă. Și mai multe adaosuri... Deci trebuie să plătiți pentru a elimina adăugările. Există un plus înainte și după fiecare luptă. Și uneori chiar mai mult
face ca transformările să aibă sens ... altfel este un joc destul de tare... de fapt, poate încă o abilitate supremă... doar pentru un pic de varietate..
Controalele și lupta ar putea necesita ceva muncă. Exemplu: Când folosești luptă, un inamic poate oricând să dea înapoi după ce a căzut, de îndată ce încetezi să mai folosești lupta și aș dori să spun că ar trebui să existe un mecanism de dispariție. O dispariție ar face acest joc puțin mai plăcut. De asemenea, sugerez că atacarea ar trebui să colecteze „Mana”, cunoscută și sub numele de Ki/chi, oricum acest joc are potențialul de a remedia doar câteva lucruri minore. Asta e tot. Sincer, oricui se uită la recenzii și vede asta, v-aș spune că este un joc ok.
Jocul este atât de proastă eroare completă. Realitatea grafică slabă este atât de mai reală încât nu-mi place De aceea
Se îmbătrânește și se plictisește foarte repede. Tot ceea ce este doar cine poate trimite spam pe aceleași butoane iar și iar mai întâi și cine câștigă. 1/10
Foarte Dumnezeu joc îmi place mult, dar te rog să scazi prețul eroului
Acest joc este grozav, dar prea multe reclame cu care nici măcar nu mă pot lupta, iar butonul de lovire se blochează tot timpul când lovesc inamicii odată ce doar cineva mă remediază atât de supărat. uneori mă opresc din joc
Arată și se simte uimitor. Gameplay-ul este uimitor, dar singurul lucru rău este că este mulțumit de ușor. Ceea ce îl face foarte plictisitor. Acest joc ar putea avea atât de mult potențial...
Devine puțin plictisitor foarte curând... Se pare că până și Normal Goku îl poate învinge cu ușurință pe Vegeta SSJ3 în modul extrem ....pentru că există o singură tehnică...adică...Blocați și atunci când face o pauză, atacați el ...Este prea previzibil Sugestie: te rog să faci lupte ca jocurile de luptă în umbră... Aici atingem doar un buton pentru atac, motiv pentru care lupta devine plictisitoare... Și le-ai oferit personajelor atacurile lor energetice, care este un lucru bun 👌👍
Frumos joc, dar când am văzut opțiunea pvp nu-mi vine să cred😶😶 și atunci când l-am jucat nu putem opri contraatacuri.....2. Nu există opțiune de Joacă cu prietenii.... Dacă aceste tipuri de erori vor fi remediate, va fi cel mai bun joc din lume 😍😍
Nu se mai termina loadingul
Acest joc este bun. Singurul lucru pe care am fost frustrat au fost aceleași mișcări ale unui personaj, chiar dacă aspectul lor se schimbă de ex. Naruto. Ar fi bine dacă un personaj are mișcări diferite pentru diferite forme. Vă rugăm să luați în considerare acest lucru.
Acest joc este fantastic. Îmi place acest joc. Acesta este cel mai bun joc pentru fanii Dragon Ball. dar au o problemă. Uneori, butonul de atac nu funcționează. Este o problemă ciudată în acest joc. Două niveluri sunt schimbate reciproc. planeta saya și luna. personajele văd în ambele imagini ale nivelului este normal, dar șefii ambelor niveluri se schimbă. șeful planetei saya sunt schimbate cu șeful lunii, care este problema ciudată. dar totuși aceasta este o problemă joc fantastic.